Αγαπητοί γονείς ,

Το σχολείο μας στα 11 χρόνια λειτουργίας του έχει προσπαθήσει και πιστεύουμε τα έχει καταφέρει να είναι στο πλευρό των μαθητών του προσφέροντας τους εκτός από την αναμενόμενη γνώση για την ξένη γλώσσα και την διαπαιδαγώγηση των μαθητών του, έχοντας κατά νου το παιδαγωγικό ρόλο ενός σχολείου εκτός από το μορφωτικό. Σήμερα που οι απαιτήσεις είναι ολοένα και μεγαλύτερες, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι απαραίτητο εφόδιο για το μέλλον του παιδιού σας.

Εξίσου σημαντικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί αυτό. Στόχος και επιθυμία μας είναι η τέλεια αφομοίωση της γλώσσας από το μαθητή εφαρμόζοντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους διδασκαλίας, προσιτές και ευχάριστες στο παιδί.

Αυτό επιτυγχάνεται επίσης επιλέγοντας προσεκτικά τις πιο σύγχρονες και ειδικά σχεδιασμένες για τον Έλληνα μαθητή εκπαιδευτικές σειρές βιβλίων.

Το άριστο επιτελείο καθηγητών με 30ετή πείρα, πανεπιστημιακή μόρφωση, αγάπη και μεράκι για την διδασκαλία, βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία μαζί σας. Η ενημέρωση για την επίδοση των παιδιών σας έχει σκοπό, τόσο την μεγαλύτερη πρόοδο τους όσο και την δική σας βοήθεια στο δύσκολο έργο μας για την σωστή μόρφωση των παιδιών σας.

Με εκτίμηση,
Ανθούλα Παπαναστασίου